FAQ’s

Ofte stillede spørgsmål

Produkter

Alle vores smykker er fremstillet i 925 sterlingsølv.

De forgyldte smykker er fremstillet i 925 sterlingsølv belagt med guld, et godt alternativ til et guld smykke.

Vi anbefaler du ikke bærer dine smykke når du sover, går i bad eller dyrker sport. Der er mange faktorer der kan påvirke holdbarheden på dine smykker, herunder luftfugtighed, sved, parfume, hårspray, indtagelse af alkohol eller medicin, kroppens balance og stressniveau.

Det er faktorer som kan få smykkerne til at oxidere hurtigere end normalt. Forgyldt sterlingsølv kan dog med tiden miste sin farve , da der kun er tale om en belægning med guld.

Vi anbefaler du tager smykkerne af når du skal sove, går i bad og dyrker sport.

Smykkerne opbevares i sine æsker i et tørt rum (ikke på badeværelset). En af de bedste og mest skånsomt pudsemiddel til et smykke er en tør klud.

Smykkerne vil med tiden blive mørkere, når de begynder at oxidere.

Ja, i en vis grad. jeg imødekommer gerne special bestillinger. Hvis du har ønske til farver eller design. Du kan altid skrive en mail til info@sikka.dk, så finder vi ud af det.

Vær dog opmærksom på at varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg ikke kan byttes.

En naturlig eller ægte ferskvandsperle er en perle, der er produceret i naturen uden menneskelig kontakt i forbindelse med processen.

Størrelserne kan til tider godt variere en smule, og det samme med formen.

Det er det, der er så fantastisk ved en ferskvandsperle, det er så sjældent de er ens.

Ja dine smykker bliver leveret i en fin smykkeæske med Sikkas logo. Vi har 3 forskellige størrelser smykkeæsker, alt efter størrelsen på smykket.

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en flot gaveindpakning til 10,- med mulighed for at vedlægge en hilsen.

Skriv endelig til os på info@sikka.dk hvis du har spørgsmål.

Hvis din ordre skal bruges som en gave kan du skrive som note til ordren hvornår gaven skal gives, så gælder returretten 14 dage fra den dag.

Ordrer

Vi bestræber os på 1- 3 hverdage. Der skal dog tages hensyn til travle perioder og special bestillinger. (Ringe bliver lavet på bestilling efter mål, her vil leveringstiden være 2-7 hverdage)

Kontakt info@sikka.dk

Vi kan lave ændringer på ordren, hvis muligt. Bemærk, at det ikke er muligt at ændre noget på ordren når den er afsendt.

Den kan godt ende i spamfilter, hvis den heller ikke er modtaget her, bedes du venligst kontakte os på info@sikka.dk så kan vi tjekke op på om ordren er gået ordentligt igennem.

Ja det kan du. Så snart ordren er gennemført vil du modtage en mail hvor du finder linket til track & trace.

Såfremt du ikke kan finde det, så kontakt info@sikka.dk

Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du skal sende varen i original emballage. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Du kan læse mere på siden Reklamation og returnering

Fra vi har modtaget din pakke og godkendt returnering, går der som typisk 1-5 hverdage til pengene står på din konto. Pengene kan kun sendes retur til det kort der er brugt til betalingen.

For yderligere spørgsmål kontakt info@sikka.dk

Kontakt

Har du et spørgsmål vi ikke fik besvaret?