Reklamation og returnering

Returnering

Har du bestilt et smykke, som ikke passede i størrelsen eller levede op til dine forventninger, vil det være muligt at returnere din ordre helt eller delvist. Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, fra den dag du modtager din ordre. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Dvs. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Varen SKAL sendes i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Udfyld formularen for at starte en returneringssag, eller send en mail til info@sikka.dk. Efter du har udfyldt og sendt formularen, skal pakken sendes retur til Sikka. Du kan enten vælge at købe en returlabel (kræver printer), eller gør brug af en fragtudbyder, som f.eks pakke.dk eller Coolrunner.dk.

Pakken skal sendes retur til:

Sikka
Kildebjergvænget 11, Skallebølle
5492 Vissenbjerg
Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. (Dækker ikke skader og fejl der opstår pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse og almindeligt slid.) Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Sikka vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Udfyld formularen for reklamation for at starte en sag. Sikka vil efterfølgende tage kontakt for, at gå videre i processen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Sikka
Kildebjergvænget 11, Skallebølle
5492 Vissenbjerg
Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.