Est. 2021

Historien bag Sikka

Sikkas smykker er personlige og specielle smykker som alle er lavet i hånden. En del af smykkerne er lavet med fine miyuki delica perler for at give smykkerne et enkelt og unikt udtryk.

Vi elsker at kunne sammensætte perler og farver, og det er det miyuki delica perlen kan. I nogle af smykkerne er der også brugt ferskvandsperler, da vi elsker deres finurlige former og udtryk de har.

Sikka blev stiftet i august 2021 af søskendeparret Kathrine & Karoline. Det hele startede på instagram, hvor smykkerne blev solgt på bestilling.

Det blev senere udvidet med en webshop. Mange af smykkerne er opkaldt efter blomster eller navne fra naturen, da det altid har været en stor del af vores liv.

Vores vision

Unikke kvalitets smykker

Lige fra starten har det været vigtigt for os, at de smykker vi laver, har været unikke og i bedst mulige materialer. Derfor har vi valgt, at alle vores smykker er mærket 925 sterling sølv. Mange af vores smykker er lavet i et enkelt design, så man har mulighed for at sammensætte smykkerne.

Vi syer smykker med miyuki delica perler, her sørger vi for at bruge en stærk perlesnor, så du kan bruge dit smykke i mange år frem.

Sikka viola smykkesæt