Handelsbetingelser

Genrelle oplysninger

Sikka
Kildebjergvænget 11, Skallebølle
5492 Vissenbjerg
CVR nr.: 38409832
Telefon: +45 60 90 66 65
E-mail: info@sikka.dk

 

Betaling

Sikka modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobile Pay. Sikka bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

 

Bestilling

På sikka.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os via mail: info@sikka.dk eller gennem vores kontaktformular

Når du har bestilt dine varer, sender vi altid en ordrebekræftelse pr. mail.

Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.

Ved fejlbestilling rettes hurtigst muligt henvendelse pr. mail: info@sikka.dk eller gennem vores kontaktformular.

 

Levering

Sikka tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

 

Reklamationsret

Købeloven dækker alle fejl, der var til stede, da du fik varen leveret. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. (Dækker ikke skader og fejl der opstår pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse og almindeligt slid.) Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Sikka vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

 

Sikka

Kildebjergvænget 11, Skallebølle

5492 Vissenbjerg

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, fra du modtager din varer. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Ved fortrydelse skal der rettes henvendelse pr. mail: info@sikka.dk eller ved udfyldning af kontaktformularen. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Dvs. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Varen SKAL sendes i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

Sikka

Kildebjergvænget 11, Skallebølle

5492 Vissenbjerg

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Følgende varer indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@sikka.dk

 

Persondatalov

Vi indsamler personoplysninger i forbindelse med afgivelsen af en ordrer. Vi indsamler navn, adresse, e-mail og telefon. Disse data bliver udelukkende brugt til ordrer-behandling. Alle personlige oplysninger gemmes i op til 5 år. Hvis du ønsker at de oplysninger vi har om dig skal slettes, skal du rette henvendelse pr. mail: info@sikka.dk eller via vores kontaktformular. Så vil de blive slettet øjeblikkeligt.

Sikka tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, prisændringer, leveranceændringer fra vores leverandører og forsinkelser, vi ikke kan kontrollere.